Diensten

Zonnepanelen

Als u een zonnepaneel koopt. Is dit niet het enige wat nodig is om zonnergie op te wekken. Er is namelijk ook een omvormer nodig om de engerie die de zonnepanelen opwekken om te zetten naar wisselspanning. Zonnepanelen leveren namelijk de geleverde energie is gelijkspanning. Vanuit daar gaat er een kabel naar uw meterkast. Die vervolgens de stroom terugzet naar het net. Er zijn verschillende aantal vermogens mogelijk bij het aanschaffen van een zonnepaneel. Bij het kiezen van deze specificaties is de dakmaat ook belangrijk + het eigen verbruik in KWh. Het gemiddelde verbruik bij een Nederlands gezin is 3500 KWh per jaar. Om dit te bepalen kunnen wij hier over informeren en een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.

Onderhoud

Aan een zonnepaneel installatie heeft u normaliter weinig tot geen onderhoudt. Alleen wij adviseren u om de installatie een keer per jaar te laten reinigen met osmosewater. Dit is een gedistilseerd water waar geen kalk inzit. Zodat de kleine kuiltjes die zich bevinden in het glas van het paneel. Niet vol kunnen lopen met kalk. Dit is op het oog niet zichtbaar, maar wel aanwezig. Door dit onderhoudt te doen gaat het rendement met 30% per jaar omhoog. De viezigheid die op uw zonnepanelen komt, kunt u vergelijken met de ramen van uw auto. Ook kunnen wij uw apparatuur na het wassen doormeten. Wij kunnen dit jaarlijks voor u doen doormiddel van een service contract. U betaalt dan een vast bedrag per paneel van 5 euro. Elk paneel wordt opzichzelf gereinigd en de gehele installatie elk jaar nagemeten.

Verbouwing

Heeft u een verbouwing waarbij ook elektro werkzaamheden verricht moeten worden. Dan kunnen wij dit ook voor u realiseren. Dit omdat wij gecertificeerd elktricens zijn. Wij kunnen hierbij ook installaties keuren.

Buiten's huis

Ook voor het installeren van tuinverlichting of laadpalen voor een elektrische auto kunt u ook bij ons terrecht.