Zonnepanelen

Zonnepanelen

Als u een zonnepaneel koopt. Is dit niet het enige wat nodig is om zonnergie op te wekken. Er is namelijk ook een omvormer nodig om de engerie die de zonnepanelen opwekken om te zetten naar wisselspanning. Zonnepanelen leveren namelijk de geleverde energie is gelijkspanning. Vanuit daar gaat er een kabel naar uw meterkast. Die vervolgens de stroom terugzet naar het net. Er zijn verschillende aantal vermogens mogelijk bij het aanschaffen van een zonnepaneel. Bij het kiezen van deze specificaties is de dakmaat ook belangrijk + het eigen verbruik in KWh. Het geuik bij een Nederlands gezin is 3500 KWh per jaar. Om dit te bepalen kunnen wij hier over informeren en een afspraak te maken voor een vrijblijvende offerte.

Rendement

Het rendement van een zonnepaneel kan aanzienlijk verschillen. Dit kan te maken hebben met de plaatsen of de kracht van de zon. Het rendement wordt dus bepaald door niet alleen de juiste zonnepanelen. Maar ook de plaatsing van de zonnepanelen. Het belangrijk dat dit eerst zorgvuldig word nagekeken. Als deze punten goed worden uitgewerkt, is het rendement aanzienlijk hoger. Wat weer kan schelen in uw portomonee. De zonnepanelen wekken hierdoor meer stroom op zodat uw uiteindelijk een lagere energie rekening heeft. Wilt u meer weten over het rendement en de cijfers hiervan? neem dan contact met ons op. Wij kunnen u hier namelijk alles over vertellen.

Installatie

Voor het installeren van zonnepanelen is gewenst om dit door een erkende installateur te laten verrichten. De installatie en aankoop van uw zonnepanelen kunnen wij voor u realiseren. Voor het aanpassen van de groepenkast hebben wij geen externe partij nodig. Hiervoor leveren wij 10 jaar garantie op de geleverde installatie. De panelen zelf hebben 25 jaar garantie vanaf onze leverancier. Als u hier meer informatie over wilt verkrijgen dan vragen wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen een vrijblijvende offerte voor u opmaken.